Din IT-Hjälp Hosting erbjuder kraftfulla it lösingar och webhosting till oslagbara priser. - Alltid till din hjälp oavsett om du är privatperson eller småföretagare.

Vår ägare, Peter Grahn har ordet: 1997 startade jag företaget Venom Productions. Då med inriktning på onlinemarknadsföring och design av hemsidor och andra tjänster inom IT. Under åren som gått har jag samlat på mig gedigna erfarenheter om hur IT branchen fungerar och dessa erfarenheter har jag nu samlat i företaget DinITHjälp Hosting.
Nu arbetar jag med mitt handplockade team av tekniker och och kundtjänstproffs för att göra göra Din IT-Hjälp Hosting till det sjävklara valet för både företagare och privatpersoner, som söker en plats på webben.

Varmt välkommen till Din IT-Hjälp Hosting!

Ett ax-plock av anledningarna till varför du skall välja oss:

Din IT-Hjälp Din IT-Hjälp Webbhotell. Serverhall, Sundsvall.

'World Wide Data Delivery'

- Våra tjänster drivs av hundratals servrar och datacenter runt om i världen, du kan vara trygg att dina kunder når dig oavsett vart de befinner sig. Vi tillhandahåller även verktyg som automatsikt ger dig detaljerade expertanalyser av den trafik som besöker din hemsida. Genom att analysera informationen kan du förbättra din hemsidas effektivitet och popularitet, och få en översikt på hur dina kunder når dig, från vart de kommer och vilka sökord de använt för att hitta dig.
Vi tilhandahåller även de populäraste TLD:na (te.x .CN) just nu, och om nya dyker upp, ser vi till att du kan vara en av de första som äger en.

99.99% upptids garanti

En servers upptid är kritisk för alla företag. Se servern som ditt företags hjärta och lungor. Fil- och databasservar, e-post- och webbservrar är alla mycket viktiga delar av de flesta affärsprocesser. Om en server inte fungerar påverkar den allt från din produktivitet och försäljning till hur nöjda dina kunder (och dina anställda) är med ditt företag och de tjänster du erbjuder. Det är därför som det är så viktigt för oss att kunna garantera en maximal upptid på våra servrar. Som kund hos oss kan du känna dig trygg i att dina kunder är nöjda och kommer tillbaka för att handla hos dig.
Genom att anförtro oss ansvaret att tillgodose dina affärsbehov, är du är garanterad att dina webtjänster har en upptid på 99.99%. (Med förbehåll för avbrott i samband med underhåll).

Säkerhet på toppnivå

Var trygg i att vi har dygnet-runt övervakning av våra tjänster samt fullständigt DDoS skydd. Du kan ta skyddet av dina kunders data på allvar för det gör vi! Vårt säkerhetsteam arbetar dygnet runt alla dagar för att tillgodose dagens krav på skydd. En lång rad av säkerhetsverktyg finns att tillgå. Inklusive övervakningsverktyg, SSL cetifikat, brandväggar och VPN-access med mera

Lösningar för alla budgetar

Vi har lösningarna för alla. Större företag som kräver kraftfulla lösningar eller en privatperson som vill komma igång med sin första Wordpress blogg. - Alla är välkomna och garanterade att hitta en lösning hos oss!

24/7 support

För oss är en tillgänglig kundsupport A och O och du kan nå oss 7 dagar i veckan året om.

Enkelhet med automatiska installationer

Förinstallerade script gör livet lättare och ger dig tillgång till över 300 applikationer utan några som helst förkunskaper. Med ett klick installeras en blogg, hemsida, forum, eller webbshop. Från Wordpress till Joomla, Zencart och Drupal, vi har allt!

cPanel - din kontrollpanel

Med cPanel styr du allt som har att göra med din hemisida att göra. Den är mycket enkel att använda och inga förkunskaper krävs för att komma igång. cPanel är utveklad med användaren i focus, den är intuitiv och självföklarande. Vi lovar att du kommer att trivas med din kontrollpanel hos oss.

Nöjd-kund garanti

Vi lovar 30 dagars nöjd-kund garanti. Du kan ångra ditt köp inom trettio dagar och få pengarna tillbaka.

Vi på kontoret

Kapsel-kaffe förbrukarna på Nätvägen!

Linda Mprtensson
Linda Mårtensson
HR-ansvarig
Peter Grahn
Peter Grahn
Ägare
Lisa Åsenlund
Lisa Åsenlund
Kundtjänstansvarig
Jenny Backéus
Jenny Backéus
Ekonomiansvarig
 

Vårt upppdrag

Som ett växande företag står vi för följade mål

Säkerhet
Säkerhet i toppklass
Vi har stor fokus på att våra servrar skall vara de säkraste och tryggaste som finns att få.
Tjänster
Det bästa tjänsterna
Vi forstätter att levera tjänster av högsta kvalité för att dina affärer ska flyta på oavbrutet.
Worldwide
Att ständigt utvecklas
Vi håller oss alltid á jour med den senaste teknologin och vi strävar efter att vara först med det senaste.
Staff
Proffessionell personal
Vårt team kan det de gör, det säkerställer att du bemöts proffesionellt och dina tjänster hanteras med den kunskap som krävs för att uföra uppdraget.