8.33€
Månadsvis
RapidSSL Certifikat
Ett populärt standard DV certifikat med snabb utgivning till en låg konstnad. 99% igenkänning i de vanligaste webbläsarna, med 256-bit kryptering är det en idealisk lösning för att skydda en vanlig hemsida.
Se full produktinformation
0.00€
Månadsvis
Gratis SSL certifikat
Se full produktinformation
Detta certifikat skyddar din hemsida i 30 dagar helt gratis, du kan sedan välja att uppgradera till ett fullt RapidSSL eller något av våra andra lösningar.

99.24€
Månadsvis
RapidSSL Wildcard certifikat
Se full produktinformation View Full Product Details
Ett mycket populärt wildcard certifikat med 256-bit kryptering för en domän samt obegränsat antal subdomäner. Då det är ett DV certifikat ges det ut inom några minuter.

47.54€
Månadsvis
GeoTrust QuickSSL Premium certifikat
Den enklaste och kostnadseffektivaste lösningen som täcker en domän (med eller utan www). Ett DV certifikat som utges inom några minuter, domänvaliderat med sigill och obegränsad server licens.
Se full produktinformation
163.41€
Månadsvis
GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard certifikat
Detta är GeoTrust's DV certifikat som uges inom någon minut. Det är ett Wildcard certifikat som täcker din domän samt samtliga tillhörande underdomäner. Ett klickbart site sigill medföljer som ger datum och tidstämpling för verifiering. Ett sueränt val som visar för dina kunder att du tar säkerhet på allvar. Se fullständig produktinformation (engelska)
65.00€
Månadsvis
GeoTrust True BusinessID certifikat
Detta certifikat levererar 99% webbläsar- och serverigenkänning medans det säkrar alla transaktioner på din hemsida. Det är perfekt för små- till medelstora företag och ökar dina kunders tillit.
Se fullständig produktinformation (engelska).
Start från
174.17€
Månadsvis
GeoTrust True BusinessID med Multi-Domän
Detta certifikat inkulderar fem hela hela domäner och kan byggas på i paket om fem upp till 100 domöner. Perfekt för servrar med delat utrymme. Ett Unified Communications certifikat med full validering och SAN support, dynamiskt site sigill och obegränsat antal servrar.
Se fullständig produktinformation
135.91€
Månadsvis
GeoTrust True BusinessID med EV
Detta certifika ger den hågsta nivån av säkerhet och autentiering. - Ett EV certifikat som ger dig den mest betrodda symbolen på internet, det gröna hänglåset, samt ett dynamiskat site sigill och obegränsade server licenser.
Se fullständig produktinformation
Start från
272.58€
Månadsvis
Geo Trust True Business ID md EV multidomän
Detta EV certifikat kommer med totalt 5 SAN och valet att köpa fler SAN paket om 5 upp till 25. Användare har snabbt lärt känna igen den gröna adressraden som ett säkert sätt att handla online. Detta certifikat det dig inte bara en grön adressrad utan också ett dynamiskat site sigill och obegränsade server licenser.
Se full produktinformation
291.74€
Månadsvis
GeoTrust True BusinessID Wildcard certifikat
Med detta certifikat kan du säkra flera hela domäner som delar samma basdomännamn på samma server (*.domän.se samt www.*.domän.se). Certifikate är kompatibelt med 99% av alla webbläsare och ger kryptering på högsta nivå, idealiskt för SMB e-commerce siter.
Se fullständing produktinformation
86.71€
Månadsvis
GeoTrust QuickSSL Premium Multi Domain certifikat
Detta certifikat är både ekonomiskt och effektivt, det säkrar fyra extra subdomäner (mail.domän.se login.domän.se). Certifikatet är av DV-typ och utges inom några minuter och kommer med ett dynamiskt site sigill.
Se fullständing produktinformation
40.88€
Månadsvis
GeoTrust Web Site Anti-Malware Scan
Eftersom malware oftast gömmer sig i din kod, ser inte användare den. Med denna produkt får din site vertygen och motstå de tuffaste hackare med en daglig scan. Om ett hot upptäckts meddelas du och får en lista på det infekterade sidorna och koden som orsakar problemen. Din site admin kan sedan rensa bort all förekomst av den skadliga koden innan dina kunder drabbas av den.
Se fullständing produktinformation
Start från
0.00€
Månadsvis
Symantec Secure Site
Ge dina besökare trygghet genom att visa upp Norton Secure sigillet, uppbackat av det väldskända Symantec märket. Detta OV certifikat har 256-bit kryptering, Norton daglig malware scanning, SAN support (upp till 25 extra domäner) och 99% igenkänning av webbläsare. Se fullständing produktinformation
Start från
612.58€
Månadsvis
Symantec Secure Site Pro
Säkra din site med Norton Secured sigill, backat av det väldskönda Symantec märket. Dett OV certifikat ger dig tryggheten i 256-bit kryptering och daglig malware scanninng samt 99% igenkänning av webbläsare. Du kan också dra fördel av ECC krptering som är den lättaste och snabbaste krypteringsteknologin som finns tillgängllig.

4028.38€
Månadsvis
Symantec Secure Site Pro Wildcard
Symateck Secure Site Pro Wildcard är den bästa wildcard lösningen som finns att tillgå idag. Detta certifikat täcker ett domännamn (www.domän.com) och obegränsat antal underdomäner (etc.domän.com, hem.domän.com, cart.domän.com osv.) Förutom det gröna HTTPS hänglåset & 128 till 256-bit kryptering, ger detta certifikat dig tryggheten med Symnatec Secure Site sigillet och ECC kryptering som är den lättaste och starkaste krypteringsteknologin som finns tillgänglig på marknaden idag.
Se fullständing produktinformation
Start från
664.21€
Månadsvis
Symantec Secure Site with EV
Se fullständig produktinformation /
Detta certifikat är en riktigt investering för din site. Du får ett enormt värde för dina pengar och ökar tryggheten åt dina kunder med en grön addresslista, Norton Secure sigill, daglig malware scanning och känslighets varningar och Symantec's Seal-in-Search teknologi.

Start från
942.58€
Månadsvis
Symantec Secure Site Pro with EV
Se fullständig produktinformation
Det finess-rikaste EV certifikaten på marknaden. Detta premium certifikate ger inte bara säkerhet men också den eftertraktade gröna adressraden tillsammans med Norton Secure sigill och säkerhetslösningar så som daglig malware scan och ECC kryptering, den lättaste och säkraste krypteringen på marknaden som endast medföjer Symatec Pro produkter.

Start från
1576.67€
Månadsvis
Symantec Secure Site Wildcard
Utöka säkerheten på alla underdomäner med detta certifikat. Inkulderar Norton Secure sigill, 256-bit kryptering, mawalre svanning och 95% igenkänning i webbläsare. Alla dela av din site säkras och du kan visa upp det mest kända namnet i industrin, Symantec.
Se fullständig produktinformation
328.41€
Månadsvis
Symantec Code Signing Individual
Låt dina användare veta att din kod är verifierad av världsledarna inom webbsäkerhet, Symantec. Användarna blir trygga i vetskapen att koden på dina sidor är säker och omidifierad.
Se fullständing produktinformation
328.41€
Månadsvis
Symantec Code Signing
Låt dina besökare veta att ditt företags kod har verifierats och det världsledaren inom webbsökerhet, Symatec. Dina kunder kan känna sig trygga i att ditt företags kod är ren från farlig kod, inte har ändrats eller utger sig för att vara någon annan.
Se fullständing produktinformation
205.88€
Månadsvis
Symantec Safe Site
Se fullständing produktinformation
Boosta dina kunders trygghet genom att installera Norton Secure sigill på din site, backat av det välkända Symantek märket. Förutom Norton Secure sigill, skannar den här produkten din kod dagligen och skyddar dig från farlig kod som kan orsaka problem för dina användare.

23.38€
Månadsvis
Thawte SSL123 Certificates
Thwate är ett av de mest respekterade namnen i SSL industin. Detta DV certifikat ger en kombination av pålitlighet, säkerhet och snabbhet. Det utges inom några minuter och ett dynamiskt sigill medföljer för publicering på din site.
Se fullständing produktinformation
163.41€
Månadsvis
Thawte SSL123 Wildcard Certificates
Se fullstäniing produktinformation
Det här är Thwate's DV certifikat som utges inom någon minut. Certifikate kommer från ett av de mest repsekterade namnen inom säkerhetsindurstrin på internet, Thwate. Det täcker en domän (domän.com) och obegränsat antal underdomäner (123.domän.com). Ett klickbart sigill från Thwate medföljer. Både HTTPS och det gröna hänglåset aktiveras och all data krypteras med 128- till 256-bitar.

Start från
0.00€
Månadsvis
Thawte SSL Web Server Certificates
Med dessa organisations-validerade certifikat ser dina kunder att ditt företag är verifierat av ett av det med kända namnen i säkerhetsindustrin på internet. Certifikatet rekommenderas på mellanstora e-commerce siter och kommer med ett dynamsikt sigill för publicering på dina sidor.
Se fullständing produktinformation / View Full Product Details
108.41€
Månadsvis
Thawte Code Signing Certificate
Detta certifikat skyddar din kod med ett av de pålitligaste namnen inom webbsäkerhet. Med hr igenkänningsfaktor blir dina kunder säkra på att det de laddar ned från din site är rent och tryggt att använda. Detta cetfiikate fungerar på i princip samtliga platformar och applikationer och tillser att din data inte modifieras utan att det upptäcks direkt.
Se fullständing produktinformation
121.71€
Månadsvis
Thawte Code Signing Individual Certificate
Detta certifikat ger dig möjligheten att skydda din kod med ett av de mest könda namnen inom internetsäkerhet, Thwate. Detta certifikat ger dina kunder den trygghet de förtjänar.
Se fullständing produktinformation
58.38€
Månadsvis
Comodo Code Signing Certificate
Dessa kodsignerings certifikat hjälper dig tillse att all kod och innehåll som du distribuerar genom din hemsida är säker från modifiering, re-hosting, och förväxling av tredjepart.
Se fullständing produktinformation
11.67€
Månadsvis
Comodo Essential SSL Certificate
Detta är ett snabbt och kostnadseffetivt certifikat som som säkrar transaktioner på din hemsida. Dess färmsta funktion är att det utges mycket snabbt. Idealiskt för mycket lätta e-commerce siter.
Se fullständig produktinformation
71.74€
Månadsvis
Comodo EssentialSSL Wildcard Certificate
Detta certifikat säkrar ett obegränsat antal underdomäner vilken gör handhavande och provisionering mycket enkelt. Obergränsat antal serverlcenser samt ett statiskt site sigill medföljer.
Se fullständing produktinformation
Start från
215.04€
Månadsvis
Comodo EV Multi-Domain SSL Certificate
Flexibilitet är viktigt vid hantering av flera hemsidor. Ett EV/Extended Valitation certifikat ger dig just detta. Med funktioner som 256-bit kryptering, grön adresslista. SAN support (upp till 100 extra domäner), och Comodo Secure sigill, blir dina besökare trygga och säkra.
Se fullständing produktinformation
113.38€
Månadsvis
Comodo EV SSL Certificate
Detta certifikat ger inte bara en grön adresslista, det kommer också med HackerGuarding Vulnerability Scan, gratis site sigill, gratis PCI scanning, gratis daglig site scanning en post-insatll site check och "points-to-verify" Comod säkerhetsmärke. Detta EV certifikat ger dig massor av värde för varje krona.
Se fullständing produktinformation
79.21€
Månadsvis
Comodo HackerGuardian PCI Scan Control Center
Se till att du följervindustri-standarden framtagen av betalkortsindustrin (PCI) med detta enkla verktyg. Få detaljjerade sårbarhets-rapporter och tillse att din lösning är uppdaterad med de senaste reglerna från betalkortsindustrin (PCI).
Se fullständing produktinformation
55.00€
Månadsvis
Comodo HackerProof Trust Mark including Daily Vulnerability Scan
Sätt ett Pålitlighetsmärke på din site med ett erkänt märke som inte bara bygger tilit men som också boostas dina besökares trygghet. Med denna produkt ser dina kunder att du tar säkerhet på allvar.
Se fullständing produktinformation
29.17€
Månadsvis
Comodo InstantSSL Certificate
Denna säkerhetsprodukt är perfekt för lätta e-comerce siter som vill boosta sin tillit och trygga sin plånbok. Certifikatet krypterar inte bara data som skickas via webbläsare till server, det ökar också tilliten som dina besökare får för din site.
Se fullständing produktinformation
37.50€
Månadsvis
Comodo InstantSSL Pro Certificate
Detta certifikat ger dig flera pålitlighets indikatorer på din site. Med 256-bit kryptering aktiveras det gröna hänglåstet i webbläsaren, "https" i adresslistan, och med det medföljande Commodo Secure sigillet visar du att din site är en trygg handelsplats.
Se fullständig produktinformation
Start från
85.04€
Månadsvis
Comodo Multi-Domain SSL Certificate
Detta certifikat täcker upp till 100 domäner. Det har SAN support och medföljer gör ett dynamiskt site sigill och obergränsat antal server licenser. Dett multi-domän certifikat är ett mycket bra val för små- till medelstora företag.
Se fullständing produktinformation
5.83€
Månadsvis
Comodo PositiveSSL Certificate
Comodo Positive SSL är en snabb säkerhetslösnig. Detta domän valiterade (DV) certifikat ger instrustri-standard skydd till ett otroligt pris. Med Comodos välkända märke är detta ett prefekt val för interna domäner och andra domännamn som du vill säkra utan att du måsta injicera extra tillit på din site.
Se fullständing produktinformation
68.38€
Månadsvis
Comodo PositiveSSL Wildcard Certificate
Letar du efter ett sätt att snabbt få upp det värdefulla "https" på din domän och alla underdomäner? Då är Comodo Positive SSL Wildcard lösningen för dig. Snabbhet och pålitlighet är två adjektiv man kommer att tänka på när man beskriver detta certifikat. Det är ett enkelt certifikat som utges inom någon minut och har 99% igenkänning i webbläsare, rekomderas för de flesta lättare e-commerce siter.
Se fullständing produktinformation
49.21€
Månadsvis
Comodo Premium SSL Certificate
Ger fullstänigt skydd och dina kunder kan lita på att alla data som behandlas på din site är säkrad. Detta OV certifikat ger 250-bit kryptering och det välkända Comodo Site sigillet. Se fullständig produktinformation
140.88€
Månadsvis
Comodo PremiumSSL Wildcard Certificate
Detta cetifikat kommer med Comodos site sigill och obegränsad server licensiering. Du kan också säkra ett obegränsat antal underdomäner. Perfekt för medelstora företag och e-commerce siter som vill se till att kunderna känner sig trygga när de handlar. Se fullständig produktinformation
Start från
85.00€
Månadsvis
Comodo Unified Communications Certificate
Detta SSL certifikat skyddar din data på flera olika domäner. Både interna och externa, villket reducerar komplexiteten i din servers säkerhetsadministration och ger minskade konstnader.
Se fullständing produktinformation
64.17€
Månadsvis
Comodo Elite SSL
Tilllförsäkra maximalt skdd med Organisations validerade (OV) certifikat. Med funktioner som både med och utan www, 256-bit kryptering, gratis HackerGuardian Vulnerability Scan, Commodo site sigill och 99% igenkänning i webbläsare kan dina besökare vara trygga i att all information skickas säkert.
Se fullständing produktinformation
Start från
85.04€
Månadsvis
Domain Validated UCC SSL

Se fullständing produktinformation
Detta UC certificat är designat speciellt för Microsoft Exchange 2010 och Office Communictions Server 2007. Det har SAN support, ett statiskt sigill och obegrsänad server licensesiering.
Start från
14.21€
Månadsvis
PositiveSSL Multi-Domain Certificate
om du behöver ett snabbt sätt att säkra flera domäner med ett SSL certifikat så Comodo Positive Multi-Domain SSL certifikatet för dig. Detta certifikat kan säkra upp till 100 totala domäner och utges vanligtvis inom några minuter så snart som ägarskapet av domänen verifierats. Ett perfekt val för mindre e-commerce siter som vill boosta tillit och säkerhet.
Se fullständing produktinformation
Start från
135.91€
Månadsvis
PositiveSSL Multi-Domain Wildcard Certificate
Slösa inte tid på att handha flera SSL certifikat för att säkra ditt företags hemsidor på flera underdomäner. Detta certifikat säkrar hela din domäna och alla underdomäner. Det har SAN stöd och är perfekt för att säkra e-commerce sidor, intranet/extranet, mejlservrar, databasservrar och webbappliktioner. Ett DV certifikat med 99& webbläsar och mobil komatiblitet.
Se fullständing produktinformation
Start från
227.58€
Månadsvis
Comodo Unified Communications Wildcard Certificate
Designat för Microsoft Exchange och Office Communications, detta OV certifikat har support för multipla domäner samt underdomäner och är det perfekta lösingen för företag som driver flera siter. Se fullständig produktinformation
Start från
227.58€
Månadsvis
Comodo Multi-Domain Wildcard SSL Certificate
By far the most flexible certificate in the industry, protect not only multiple domains, but also unlimited subdomains on the domains with this Organization Validated (OV).Other features include 1 year of CI scanning, 1 year of website vulnerability scanning, and a 99.9% browser recognition rate. View Full Product Details
232.54€
Månadsvis
Comodo PCI Scanning Enterprise Edition
Få betalindustrins (PCI) certifiering med detta verktyg. Få information om osäker kod i ditt nätverk och din server. Med obegränsad scanning av upp till 20 externa eller interna IP adresser och över 30,000+ säkerhetstester blir du PCI godkänd på nolltid.
Se fullständing produktinformation
22.91€
Månadsvis
Web Inspector Premium
Se fullständig produktinformation
Skydda din hemsida med daglig genomsökning efter svartlistor, malware , möjliga problem med din hemsida och PCI godkännande. Du informeras direkt och dina kunder litar på dig med Comodo's Web Inspector sigill.

7.79€
Månadsvis
Web Inspector Starter
Skydda din webbtjänst med daglig genomsökning av svartlistor, malware och PCI överensstämmelse. Du informeras om problem direkt och dina besökare blir trygga när de ser Comodo's Web Inspector sigill.
Se fullständig produktinformation
13.74€
Månadsvis
Web Inspector Plus
Se fullständig produktinformation
Skydda din webbtjänst med daglig genomsökning av svartlistor, malware och PCI överensstämmelse. Du informeras om problem direkt och dina besökare blir trygga när de ser Comodo's Web Inspector sigill
.
41.71€
Månadsvis
Web Inspector Enterprise
Se fullstänidig produktinformation
Skydda din webbtjänst med daglig genomsökning av svartlistor, malware och PCI överensstämmelse. Du informeras om problem direkt och dina besökare blir trygga när de ser Comodo's Web Inspector sigill.

8.41€
Månadsvis
Comodo Personal Authentication Basic Certificate
Dessa certifikat är enkla och billiga lösningar för att säkra företagets äffäsrkommunikationer. De krypterar och signerar e-post kommuntkation, ger två-faktor autentiering åt användare och anställda. Skyddar digitala dokument över nätverket och tillser att användare är behöriga för tillgång till servrar.Se fullständig produktinformation / View Full Product Details
27.50€
Månadsvis
Comodo Personal Authentication Pro Certificate
Dessa certifikat är enkla och billiga lösningar för att säkra företagets äffäsrkommunikationer. De krypterar och signerar e-post kommuntkation, ger två-faktor autentiering åt användare och anställda. Skyddar digitala dokument över nätverket och tillser att användare är behöriga för tillgång till servrar.
Se fullständig produktinformation
35.08€
Månadsvis
Comodo Personal Authentication Enterprise Certificate
Dessa certifikat är enkla och billiga lösningar för att säkra företagets äffäsrkommunikationer. De krypterar och signerar e-post kommuntkation, ger två-faktor autentiering åt användare och anställda. Skyddar digitala dokument över nätverket och tillser att användare är behöriga för tillgång till servrar.
Se fullständig produktinformation