Apr 22nd Din IT-Hjälp Webbhotell nu med CloudLinux Optimumcache

Från och med 22/4 2016 har samtliga av våra CloudLinux® servrar OptimumCacheOptimumCache är marknadens senaste och snabbaste fil-cache teknologi och efter ett antal månader av testkörning finns nu denna teknologi på våra servrar. Med OptmumCache; om en dublett av en redan laddad fil efterfrågas, laddas den från fili-system cachen. Genom ... Läs mer »

Apr 22nd SSL-certifikat från Let's Encrypt helt gratis

 Nu kan alla användare hos Din IT-Hjälp Webbhotel installera gratis SSL-certifikat från Let's Encrypt. Verktyget finns tilgängligt i alla cPanelkonton och processen är helt automatisk. Let's Encrypts certifikat är användbara för att kryptera de flesta tjänster, men det kommer fortfarande finnas flera typer av certifikat som kräver att ... Läs mer »

Apr 18th RvSubversion & Trac!

Subversion och Trac finns tillgängliga i våra Pro och Elite webhotellpaket. Här följer en kortfattad beskrivning av dessa verktyg.   Subversion är ett versionskontroll-system. Det vill säga, Subversion hanterar filer och mappar och ändringar som görs av dem över tid. Detta låter dig återställa äldre versioner av din data, eller att ... Läs mer »

Apr 11th PostgreSQL

Din IT-Hjälp Webbhotell är glada att meddela att som första webbhotell i Sverige tillhandahålla PostgreSQL och phpPgAdmin för våra kunder med Pro och Elite konton.PostgreSQL är en databashanterare baserad på öppen källkod. Den följer SQL-standarden i mycket hög grad och erbjuder avancerade funktioner som vissa enklare databaser saknar, ... Läs mer »